İlk İşim Okullarda Değişim
Proje Kursları

Eğitim ve istihdam alanlarında sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkı sağlıyoruz.

İşsizlikle mücadeleye önem veren Kaleseramik Vakfı, Türkiye’nin dört bir yanında meslek edindirme kursları düzenleyerek sektörde istihdamı artırmanın yanı sıra; “İlk İşim Okullarda Değişim” diyerek kursiyerlerin mesleklerindeki ilk işleriyle bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almasını sağlamıştır.

2009 yılında başlanan bu projede Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Kursunu tamamlayan kursiyerler Anadolu’daki köy okullarında değişime öncülük ederken hijyenik bir ortama kavuşmalarına katkıda bulunabilirler.

Yaşamın her alanında sivil topluma yer açan KSV “Giderken Sizden de Bir Şeyler Taşıyalım İstedik” sloganıyla başlatılan ek proje ile Kale Grubu bayi ve şirket çalışanlarından da projeye kitap, oyuncak, kırtasiye malzemesi, giysi ve ayakkabı gibi yardımlarla katılması sağlandı.

Vakıf olarak yaptığı desteklerin yanı sıra Kale Grubu bayi ve şirket çalışanlarını da projelerine dahil eden KSV, “Giderken Sizden de Bir Şeyler Taşıyalım İstedik” sloganıyla başlattığı ek proje ile projeye kitap, oyuncak, kırtasiye malzemesi, giysi ve ayakkabı gibi yardımlar sağlanmasına öncülük etti.

Kurs

Mezun