Genel Bilgi

Eğitim ve istihdam alanlarında sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkı sağlıyoruz.

Eğitim Bursları

Daha önce Kale Grubu ve Bodur Ailesi tarafından verilmekte olan eğitim bursları, 2001 yılından itibaren vakıf çatısı altında organize edilmekte ve Kale Grubu’nun tüm burs faaliyetleri KSV tarafından yürütülmektedir. KSV ayrıca bursiyerlerine staj imkanı, uygun şartlarda da grup bünyesinde öncelik vererek iş imkanı tanımaktadır. Bursiyerlerimiz KSV aracılığıyla, üniversitelerin öğretim görevlilerinden özel rehberlik ve danışmanlık hizmeti almakta; okul projerinde ve ödevlerinde de Kale Grubu şirketlerinin ilgili bölümlerinden faydalanmaktadırlar.

Geleneksel Öğrenci Buluşması

KSV bursiyerleri, yılda iki kere gerçekleşen “Geleneksel Öğrenci Buluşması”nda ortak bir çatı altında bir araya gelirler. Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. fabrikasında yapılan bu öğrenci buluşmalarına, Kale Grup Şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve Grup Başkanı Sayın Zeynep Bodur Okyay da katılmaktadır. Böylelikle iş hayatında kariyer sahibi profesyonellerle ve üniversite bölüm başkanlarıyla yakından sohbet etme imkanı bulan bursiyerlerimiz, gelecekteki meslek yaşamları hakkında fikir ve tecrübe sahibi olmaktadır.

Şartlı bağış imkanı ile de dileyen bağışçılarımız, vakfa başvurmuş öğrenciler arasından veya kendi seçtikleri herhangi bir öğrenciye KSV aracılığıyla burs verebilmektedir. Bu öğrenciler eğitim dönemleri boyunca KSV tarafından takip edilir, başarı durumları düzenli olarak bağışçıya bildirilir.

Yıl içinde bağışçılarımız bize başvurup vakfın kontrolünde öğrenci okutabilir. Bağışçılar öğrencileri kendi seçebilir ya da özellikle istedikleri kriterleri vakfa bildirip vakıf burs başvurularından bağışçıya uygun bursiyer bulunabilir.
Bağışçının burs verdiği sürede öğrencinin başarı durumu ve bu süre zarfında öğrencinin özel bir durum oluşursa (hastalık, kömür, kıyafet ihtiyacı…gibi), bağışçıya vakıf tarafından bildirilir. Burs dışında öğrenciye farklı yardımlar yapılmak istendiğinde (bayramda öğrenci giydirmek veya özel günlerde çiçek veya çelenk göndermek yerine bir öğrenciyi desteklemek gibi…) bu yardımlar da Vakfımız Aracılığı ile yapılabilir. Bağışlarınız için tıklayınız.

2020-2021 Burs Verileri

Toplam Öğrenci